over ons

over safehub van incentro

Voor veel organisaties is het belangrijk om meer te doen aan het voorkomen van incidenten. Dit kan door het beter in beeld brengen en beheersen van risico’s en het doelmatig bestrijden en leren van incidenten. Inzet van informatie speelt hierbij een cruciale rol. Informatie gestuurd werken vergroot de effectiviteit van organisaties, als ook de effectiviteit van de samenwerking met ketenpartners. Dit geeft geweldige kansen.

digital happiness

Onze cultuur bewaken wij onder andere door ons non-hiërarchische organisatiemodel dat zorgt voor vrijheid en vertrouwen en geeft ruimte voor maximale ontwikkeling. Dit in combinatie met onze drie kernwaarden waaraan wij alles toetsen wat wij doen: geluk, ambitie en specialisme.

great place to work

Incentro staat bovenaan de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland! De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Eind maart werd de lijst van 2017 bekendgemaakt.

onze core competenties

Het inzetten van onze domeinkennis en technische expertise om bruikbare informatieproducten te realiseren is onze core business.

We beschikken over een team mensen met overlappende technische knowhow op het gebied van dashboarding, geo-dashboarding, dataverwerking, (geo)databases, webservices, API’s, datascience en geoserver.

We versnellen door onze best-practices in te zetten en we ontzorgen door te adviseren en de organisatie te begeleiden op grond van onze kennis en ervaring.

ons team

Gergely Tordai
Bart-Jan Knegt
Dennis van Burg
Jeroen van Etten
Nick Boogaard