€50,- korting op Partner Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio 2018

Incentro Safehub is in 2018 partner van Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio. Deze speciale editie van de Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio staat in het teken van de Waarde van de Veiligheidsregio. Met extra aandacht voor de veiligheidsregio’s die zich slim, eigentijds en effectief verder willen professionaliseren en van betekenis willen zijn voor onze veilige samenleving.

Een casus van de winst die informatiegestuurd werken kan opleveren is beschreven in de blog van Jasper Thissen. Er zijn talloze andere te bedenken. Waar het om gaat, is dat we een situatie bereiken waarin elke schakel in elke regionale veiligheidsketen begrijpt waarom informatie delen belangrijk is.

Daarvoor zullen we eerst met elkaar in dialoog moeten gaan. Samen met het BlomBerg Instituut en vier andere partners helpt Incentro deze dialoog graag op gang. Bijvoorbeeld op maandag 12 maart, tijdens de Stakeholdersdag van de veiligheidsregio 2018 in kasteel De Vanenburg in Putten. Een impactvol event in een schitterende omgeving, waarbij alles in het teken staat van veiligheidsissues.

Ik kom, en krijg €50,- korting!

* Vul deze code in onder aan het formulier en ontvang bijna 20% korting op je deelname.

Meld je hier aan voor het evenement!

Gerelateerde berichten